470 Avrupa Şampiyonası 4. Gün Yarışlarında Rekabet Artarak Devam Ediyor

470 Avrupa Şampiyonası’nın dördüncü günü güneyli sıcak rüzgarlarla başladı. Sabah saatlerinde her gün olduğu gibi hazırlık süreçlerini sonrası saat: 12:05’de suya açıldılar.

Güney yönünden 9-12 knots arasında değişen rüzgarlarla saat 13:05’de start alan yelkenciler, turnuvanın son günleri yaklaşırken mücadele hızını arttırdılar. Toplamda iki yarışın gerçekleştiği dördüncü günde, zirveyi zorlayan İsveç Ekibi’nden Anton Dahlberg - Lovisa Karlsson ikilisi ilk yarış ikinci ve son yarış birinci bitirerek günü lider olarak tamamladılar. İspanyol Ekibi’nden Jordi Xammar Hernandez - Nora Brugman Cabot 2. sırada, bir diğer İspanyol Ekibi Silvia Mas Depares - Nicolas Rodriguez ikilisi ise günü 3. sırada tamamlamayı başardılar.

  

Milli Takımımızdan Deniz Çınar - Simay Aslan ikilisi günün ilk yarışı teknik bir sıkıntıdan ötürü bitiremezken, ikinci yarışı 24. sırada tamamlayıp genel sıralamada 21. sırada yer aldılar. Deniz Saltık - Mete Saltık kardeşler ise gümüş grupta birinci yarışı 19. sırada, ikinci yarışı da 19. bitirerek günü genel sıralamada 47. sırada tamamladılar. Efe Tulçalı - Defne Danişmend ikilisi ise bugün start almadılar.

  

470 Avrupa Şampiyonası’nda son günlere doğru rekabetin arttığı yarışlarda, hafta sonu gerçekleşecek yarışlar ile Avrupa Şampiyonu belli olacak. Hava durumu tahminlerine göre, yarın yelkencileri biraz daha kuvvetli güney yönlü rüzgarlar bekliyor.

Kaynak: TYF

Yorum Yap

Sosyal Medyada En Çok Bu Hashtag'lerle Arandık!