Borusan Quartet’ten İstanbullulara Müzik Ziyafeti

50. İstanbul Müzik Festivali kapsamında 8 Haziran’da gerçekleşen Borusan Quartet konseri, açık hava etkinliği ile Caddebostan sahil ve Galata Kuledibi’ne kurulan ekranlarla sanatseverlere ulaştı. Borusan Quartet’in günümüzün önde gelen arp sanatçılarından Xavier de Maistre ile verdiği konser ile İstanbullular sanat dolu bir akşam geçirdi.

Sanatı yaygınlaştırma ve geniş kitlelere ulaştırma misyonuyla hareket eden Borusan Holding, klasik dönemden modern döneme uzanan geniş bir repertuvara sahip olan Borusan Quartet’in günümüzün önde gelen arp sanatçılarından Xavier de Maistre ile 8 Haziran akşamı Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’nda verdiği konseri Caddebostan sahilde ve Galata Kuledibi’nde kurduğu ekranlarla binlerce kişiye ulaştırdı.

 

Borusan Quartet ve Xavier de Maistre, son derece etkileyici eserlere imza atan Boieldieu, 19. yüzyılın şiirinin tüm derinliğini sunan Debussy ve romantik dönemin tutkulu bestecisi Çaykovski’nin yapıtlarından oluşan bir program sundu. Açık hava etkinliğinde bir araya gelen sanatseverler, yaklaşık 90 dakika süren konseri ilgiyle izledi.

Borusan Holding’in ilk notadan beri destekçisi olduğu ve bu sene Fesitval Sponsoru olduğu 50. İstanbul Müzik Festivali’nde Borusan Sanat da Yüksek Katkıda Bulunan Kurum olarak konumlanıyor.

Yorum Yap

Sosyal Medyada En Çok Bu Hashtag'lerle Arandık!