''Dostlarla Akşam Yemeği''

House of Performance (HoP)’ın kendi prodüksiyonu olan ve Genel Sanat Yönetmeni Özen Yula'nın yönettiği, Yazar Donald Margulies'in yazdığı, Özge Borak, Ahmet Tansu Taşanlar, Derya Artemel ve Ümit Kantarcılar’ın oynadığı ''Dostlarla Akşam Yemeği'' adlı oyun, 17 Mayıs’ta seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Özge Borak, Ahmet Tansu Taşanlar, Derya Artemel ve Ümit Kantarcılar gibi çok güçlü bir oyuncu kadrosuyla oynanacak ''Dostlarla Akşam Yemeği'' oyununda, dört yakın arkadaşın yıllara dayanan dostluğunun içlerinden birinin diğerlerine ihanetiyle bozulmasını ve bütün dengeler değişirken, yaşadıkları ilişkinin dev dalgaları arasından boğulmadan çıkmayı başarıp başaramadıklarını seyredeceksiniz.  

Oyunun yönetmeni Özen Yula, “Kırklı yaşlarının başlarında iki çift olan Karen ile Gabe ve Beth ile Tom’un bu süreçte hem yaş almayı hem de gerçek anlamda büyümeyi deneyimleyecekleri “DOSTLARLA AKŞAM YEMEĞİ” ne tanık olmaları için tiyatroseverlerle buluşmayı beklediklerini” vurgulayarak bütün oyuncu ve ekip ile birlikte heyecanlı olduklarını belirtti.  

DOSTLARLA AKŞAM YEMEĞİ‘ nin dekor tasarımı Almila Altunsoy, ışık tasarımı Ayşe Ayter, müziği ise Yiğit Güçlü ve Yusuf Mirishli tarafından yapıldı. 17 Mayıs’ta prömiyerini yapacak olan “Dostlarla Akşam Yemeği” oyunu, 24 Mayıs ve 31 Mayıs’ta HoP’ta izleyici ile buluşacak. İleriki dönemlerde turneye çıkacak olan oyunun biletleri Hop gişesi, Biletix, Biletinial ve web sayfaları üzerinden satın alınabilir.

 

HOUSE Of PERFORMANCE  (HoP)

Adres: Zeytinlik, Türkçü Sok, No:2, Bakırköy/İstanbul

(Eski Avşar Sineması)

Telefon: 0212 495 21 76

Web: www.houseofperformanceofficial.com

 

Instagram : @houseofperformanceoffical

Twitter: houseofperform

Linkedin-Youtube-Facebook: houseofperformance

 

HOUSE OF PERFORMANCE ( HoP );

Yatırımcı, yönetim kurulu başkanı Harun Türk, yönetim kurulu üyeleri Hakan Haksun ve  Bosna Altın işbirliğiyle oluşturulan House of Performance (HoP),  yazar-yönetmen Özen Yula’nın Genel Sanat Yönetmenliği ile tiyatro, konser  ve  interaktif gösterilerle İstanbul’un en önemli kültür ve sanat merkezi olma yolunda önemli bir adım atıyor. Bakırköy’de, geniş kitlelerce bilinen Avşar sinemalarının yerine açılan  House of Performance, Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının yön vereceği atölyeler ve farklı eğitim seminerleri ile aynı zamanda çok amaçlı bir kültür merkezi olacak. House of Performance  (HoP)’ta tüm yıl boyunca  birbirinden farklı performanslar, sinema salonlarında özel gösterimler ve küçük festivaller düzenlenecek, akustik konserlerle sanatseverlere farklı performanslar sunulacak.

Yorum Yap