Kapıda Beklemeden Sıra Dışı Bir Deneyim; İllüzyon Müzesi!

İstanbul’un ikonik semti Beyoğlu Narmanlı Han ve sevilen AVM Emaar Square olmak üzere İstanbul’da iki ayrı şubesi yer alan İllüzyon Müzesi, Ramazan ayı sonuna kadar online rezervasyonda yüzde 20 indirimle sıra beklemeden genç yaşlı herkesin ziyaret planları arasında yer alıyor.

 

İstiklal Caddesi Narmanlı Han’da 2019 yılında ilk şubesini açarak hizmet vermeye başlayan Museum of Illusions-İllüzyon Müzesi, Emaar AVM’de yer alan Anatolia şubesiyle de cazibe merkezi olmaya devam ediyor. Birbirinden ilgi çekici konsept ve deneyim alanlarıyla misafirlerini ağırlayan Museum of Illusions-İllüzyon Müzesi, tüm dünyanın yaşadığı pandemi sürecinde, gerekli önlemleri hassasiyetle alarak online rezervasyon sistemi ile yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olmaya devam ediyor. Ziyaretçiler Ramazan ayı sonuna kadar web sitesi üzerinden yapılan rezervasyonlarda geçerli yüzde 20 indirimden faydalanabilecek.

 

 

Ebeveynlerin çocuklarıyla ortak paydada buluşabilecekleri bir müze

Vortex Tüneli, Ames Odası, Sonsuzluk Odası müzenin en çok ilgi gören odaları arasında yer alıyor. İllüzyon Müzesi Müdürü Cihan Kılınçkaya “Müzemiz açıldığı günden bu yana gerek yetişkinlerin gerekse çocukların ilgi odağı. Museum of Illusion özellikle ara tatillerde yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

 

 

İllüzyon heyecanı Emaar İstanbul’da başladı

 Emaar Square AVM’de  açılan yeni şubenin Anadolu Yakası’nın uğrak noktalarından biri olacağını dile getiren Kılınçkaya, ‘’ Museum of Illusions Anatolia, Anadolu Yakası’nın en eğlenceli etkinlik noktası olacak” dedi.

 

Ziyaretçiler illüzyonların bir parçası haline geliyor

Museum of Illusions İstanbul Anatolia’yı diğer müzelerden ayıran en önemli özelliklerden biri de kişinin kendi deneyimiyle, illüzyonların bir parçası haline gelmesi oluyor. İnteraktif öğrenme ve eğlenme alanları ile de dikkat çeken Museum of Illusions İstanbul Anatolia, aynı zamanda çocukların yaratıcılıklarını geliştirilmesine büyük katkılar sağlıyor. İstiklal şubesinden farklı olarak yeni sergilerin ve konseptlerin bir arada olduğu Anatolia şubesi de ziyaretçilerden yoğun ilgi görmeye başladı.

 

Museum of Illusions İstanbul hakkında:

2015 yılında Zagreb’de ilk müzenin açılmasının ardından 4 yıl içinde Berlin, New York, Atina gibi 31 farklı Dünya şehrinde müze deneyiminden fazlasını sunmaya devam eden Museum of Illusions  - İllüzyon Müzesi, 16. lokasyonu İstanbul’da kapılarını açtığı Temmuz 2019 bu yana 250.000’den fazla ziyaretçiyi ağırladı. Şu an İstanbul’da Avrupa ve Anadolu yakasında bulunan 2 şubesiyle ziyaretçilerini illüzyonlarla büyülemeye devam ediyor.

Yorum Yap

Sosyal Medyada En Çok Bu Hashtag'lerle Arandık!