Miele Marine, Yatlar ve Ticari Gemilerin İhtiyaçlarına Özel Ürün ve Hizmet Çözümleri Sunuyor

Denizcilik endüstrisine 50 yılı aşkın süredir hizmet veren Miele Marine, ürün ve hizmetleriyle yolcu ve kargo gemilerinin yanı sıra yatlara profesyonel çözümler sunuyor. 150 ülkedeki temsilcisi, 3 binden fazla uluslararası limanda sağladığı bakım, onarım ve yedek parça hizmetleriyle de sektörün iş sürekliliğine katkı sağlıyor. Ev ve profesyonel cihazlar olmak üzere iki kategoride sektöre özel geliştirdiği yıkama, pişirme, kurutma ve soğutma ürünleriyle yolcular ve mürettebatın konforunu artırıyor.

 

Beyaz eşya ve ankastre ürünlerinin dünyaca ünlü Alman markası Miele, hizmet ve ürün kalitesini Miele Marine ile denizcilik sektörüne de yansıtıyor. Miele yatlar, yolcu ve kargo gemileri başta olmak üzere denizcilik sektörünün bireysel ya da profesyonel ihtiyaçlarına özel, sektör regülasyonlarına uygun olarak geliştirdiği, buzdolabı, bulaşık, çamaşır ve kurutma makineleri, fırın, elektrikli süpürge, ütü ve kahve makineleriyle geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Kişiselleştirilebilen servis, yedek parça, bakım ve onarım hizmetleriyle de sektörün ihtiyaçlarına profesyonel çözümler sunuyor. 150 ülkede, 3 binden fazla uluslararası limanda hizmet sunan Miele Marine, özel servis ve periyodik bakım paketleriyle de sektörün hizmet kalitesini üst sıralara taşıyor. 

Konfor, iş sürekliliği ve kusursuz hizmet sağlar

Denizcilik endüstrisinin özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere, dünya genelinde, neredeyse tüm uluslararası limanlarda, servis merkezlerine sahip olan Miele Marine, eğitimlerini Miele fabrikalarında tamamlayan, alanında uzman teknisyenlerle hizmet veriyor. 50'den fazla ülkede depoladığı yedek parçalarını, dünyanın dört bir yanındaki limanlara hızlı kargo ile göndererek, en kısa sürede çözüm sağlıyor. 24 saatlik danışma hattı hizmeti de sunan Miele Marine, haftanın 7 günü, sektörün yanında oluyor. Özel bakım paketleri, ihtiyaca özel periyodik kontrol gibi ayrıcalıklı hizmetler de sunan Miele Marine, öngörülebilir maliyetlerle uzun seferlerde konfor, iş sürekliliği ve kusursuz hizmet sağlıyor.    

 

Ürün ve hizmetlerine ek mutfak ve çamaşırhane tasarımına da destek oluyor

Enerji tasarruflu ve tasarım ödülü birçok ürüne imza atan Miele Marine, minimalist ve açık tasarımlı ürünleri, sunduğu farklı renk seçenekleri ile yatların, yolcu veya yük gemilerinin mutfağına kolayca uyum sağlıyor. Her santimetrenin çok kıymetli olduğu yat ve gemilerde, alanların verimli kullanılması için az yer kaplayan ürünler geliştiren Miele Marine, müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda mutfak ve çamaşırhane tasarımlarına da destek oluyor. İhtiyaç duyulan makine sayılarının hesaplanmasından, su ve enerji tasarrufu teknolojilerinin uygulanmasına kadar çözümler sunuyor. Üç boyutlu çizim ve detaylı kurulum talimatları konusunda da tasarımcıların yanında oluyor. Denizcilikteki 50 yılı aşkın tecrübesini, sektörün ihtiyaçlarını çözmek için kullanan Miele Marine, farklı enerji ihtiyacı olan ürün seçenekleriyle gemi ve yatların enerji tüketiminin verimli kullanılmasına katkı sağlıyor. Tasarım ve teknoloji birlikteliğiyle geliştirilen ürünler, hangi alanda kullanılırsa kullanılsın mükemmel sonuçlar garanti ediyor. 

 

Yolcular ve mürettebatın konforlu bir yolculuk geçirmesine katkı sağlıyor

Servis hizmetlerinin yanı sıra sektör özelinde geliştirdiği ürünleriyle de öne çıkan Miele Marine, denizcilik sektörüne ev ve profesyonel cihazlar olmak iki kategoride onlarca farklı ürün seçeneği sunuyor. Buzdolabı, bulaşık, çamaşır ve kurutma makineleri, fırın, elektrikli süpürge, ütü ve kahve makineleriyle geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Miele'nin çok yönlü kombinasyon seçenekleriyle geniş ev aletleri kategorisine ek olarak sunulan Miele Marine ürünleri, yolcu ve mürettebatan teknik ekibe kadar herkesin konforlu bir yolculuk geçirmesine katkı sağlıyor. 

 

Miele Türkiye Hakkında: Miele dünyanın önde gelen premium ev eşyası üreticilerindendir. Ürünleri arasında pişirme, fırınlama ve buharda pişirme gereçleri, soğutma ürünleri, kahve makineleri, bulaşık makineleri, çamaşır ve zemin bakım ürünleri yer almaktadır. Bu yelpaze; ticari kullanım amaçlı bulaşık makinelerinin, endüstriyel çamaşır makinelerinin ve kurutucuların yanı sıra tıbbi uygulamalar ve laboratuvar uygulamalarında kullanılan yıkama-dezenfekte ve sterilizasyon cihazlarının (Miele Professional) eklenmesiyle genişler. 1899 yılında kurulan şirketin Almanya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Çin, Romanya ve Polonya'da birer tane olmak üzere sekiz üretim tesisi bulunmaktadır. 11.200’ü Almanya'da olmak üzere tüm dünyada 22.300 çalışanı bulunan şirketin sahipleri şu anda dördüncü nesli temsil etmektedir. Şirket merkezi Almanya’nın Westphalia bölgesindeki Gütersloh şehrindedir. 

Yorum Yap