Türkiye Yelken Federasyonu Yedinci Olağan Toplantısı İzmir'de Gerçekleşti

Federasyon Yönetim Kurulu ile İzmir Kulüp Başkanları İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Murat Eskici’nin katılımıyla İTO İzmir Ticaret Odası ev sahipliğinde bir araya geldi.

 

Türkiye Yelken Federasyonu yedinci olağan toplantısı 29 Mart 2022 tarihinde İTO İzmir Ticaret Odası ev sahipliğinde İzmir’de gerçekleştirildi. 

 

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Murat Eskici’nin katıldığı ve iki oturum halinde gerçekleştirilen genişletilmiş toplantının ikinci oturumuna İzmir Kulüplerimizin başkan ve yöneticileri de hazır bulundular.

 

İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Murat Eskici yaptığı konuşmada, İzmir’in yelken sporunda öncü illerden olması nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yelken kulüplerinin temel sorunlarına çözümcül yaklaşımlar getiren Başkan Akdurak’a ve Federasyon Yönetimine teşekkürlerini ileterek, başarılar diledi. Başkan Akdurak ise yelken sporunun gelişimine ve İzmir Kulüplerine verdiği desteklerden dolayı İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Murat Eskici’ye bir kez daha teşekkür etti.

 

Sportif gelişmelerin TYF İcra ve Teknik Kurul üyesi Tolga Yağlı, TYF Sportsboat Sınıf Komitesi çalışmalarının Başkan Sinem Ergun, Eğitim Kurulu çalışmalarının Başkan Prof. Dr. Yaprak Gülcan, Sağlık Kurulu çalışmalarının Başkan Dr. Zeynep Ayşen Akın, Sosyal Sorumluluk ve Çevre Kurulu  çalışmalarının Başkan Serpil Çam, TYF Dijital Kanalları tanıtımının IT ve dijital alt yapı danışmanı Can Avcı tarafından aktarıldığı toplantıda, Başkan Özlem Akdurak görev süresi sona eren İzmir Yelken İl Temsilcisi Volkan Timurşah’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve 2022-24 döneminde Bakanlığımızın onayı sonrası İzmir İl Temsilcisi olarak görev alan Habibe Şener’i tebrik ederek başarılar diledi.

 

Toplantı sonrasında Federasyon Yönetim Kurulu ve İzmir Kulüp Başkanları akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

Alıntı: TYF

Yorum Yap