TYF Avek Otomotiv ILCA Master Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Küçük yaşlardan itibaren yelken sporuna gönül veren yetişkinleri tekrar denizle buluşturan ve daha önce birçok kez yaşadıkları sportif rekabeti tekrar yaşatan TYF Avek Otomotiv ILCA Master Türkiye Şampiyonası, 04 – 07 Mayıs tarihleri arasında Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Türkiye’de ilk defa düzenlenen Şampiyonada 22 Master sporcu İzmir Körfezi’nde kıyasıya mücadele etti.  Şampiyona, 7 Mayıs, Pazar Günü geniş bir katılım ile gerçekleşen ve renkli görüntülere sahne olan ödül töreni ile sona erdi.

Başkan Özlem Akdurak’ın katılım gösterdiği ödül töreninde ödül alan yelkencilere ödülleri takdim edildi.  Akdurak, bir ilki gerçekleştiren Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi’ne teşekkürlerini ileterek,  Şampiyonanın bir çok yelken sporcusunu tekrar bir araya getirmesinden ve yarış ruhunun tekrar canlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Şampiyonada; 

ILCA 7 Genel kategorisinde, Alen Daniel Mason (Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi) birinci, Alper Özsoy (İzmit Yelken ve Su Sporları Kulübü) ikinci, Suat Aydın Sal (Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi) üçüncü, Vasıf Ahmet Gök (Derince Yelken Kulübü) dördüncü, Ulaş Özçelik (Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi) beşinci oldu.

ILCA 6 AP kategorisinde, Onur Derebaşı (Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi) birinci, Bahadır Ekin (Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi) ikinci ve Onur Pekçetin (İzmir Özel Türk Koleji Yelken Kulübü) üçüncü, Yasemin Akyıl (İzmir Ferdi) dördüncü, Özgür İnam (Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi) beşinci ve Murat Gümüş (İzmit Yelken ve Su Sporları Kulübü) altıncı oldu.

ILCA 6 M (45-54) kategorisinde, Hakan Murat Yılmaz (İzmit Yelken ve Su Sporları Kulübü) birinci, Serkan Özizmirli (Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi) ikinci, Atakan Akyazı (İzmir Ferdi) üçüncü, Gürbüz Arıkan (ARM Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü) dördüncü, Hakan Koparal (İzmir Ferdi) beşinci olarak yarışı tamamladı.

ILCA 6 Genel kategorisinde, Mehmet Alp Salman (Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi) birinci, Murat Önder Ergun (ARM Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü) ikinci, Ali Rıza Pepeyi (Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi) üçüncü, Mehmet Alp Bolevin (Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi) dördüncü ve Hakan Manisalı (İzmir Ferdi) beşinci oldu. 

ILCA 6 GGM (64+) kategorisinde ise Mehmet Rıfat Öktem (Ege Açık Deniz Yat Kulübü) özel ödülün sahibi oldu.

Master Sporcularımızı kutluyoruz.

Kaynak: TYF

Yorum Yap