Yeni Nesil Balık Avcılığı Deneyimi

Fishtech girişimi Mr. Fish Cake’ten yeni nesil balık avcılığı deneyimi

Ar-Ge bazlı özel formüller ile balık yemi üretimi yapan Mr. Fish Cake, hızla gelişen fishtech pazarında büyüme adımları atmak üzere yatırımcılarını arıyor. 26 Eylül itibariyle fonbulucu platformunda paya dayalı kitle fonlaması turuna çıkan girişim; amatör ve profesyonel olta balıkçılarına doğal, raf ömrü uzun, çevre dostu ürünlerle yüksek verimlilikte balık avcılığı deneyimi sunuyor. Şirket paylarının %10’nu yatırımcılara arz ederek 1 milyon 800 bin TL fon toplama hedefiyle 25 Kasım’a kadar turda kalacak olan Mr. Fish Cake, ekipman desteği ve online tedarik avantajının yanı sıra akıllı harita özelliğine sahip mobil uygulama geliştirmesiyle olta balıkçılarına uçtan uca hizmet vermeyi planlıyor. 

Denizleri, doğal ve yapay gölleriyle balıkçılık açısından oldukça önemli bir potansiyele sahip ülkemizde, farklı balık türlerine uygun Ar-Ge bazlı formüllerle balık avı yemi üretimi yapan Mr. Fish Cake, paya dayalı kitle fonlaması turuna çıktı. Olta balıkçılarının en çok tercih ettiği, raf ömrü uzun, tedariki kolay, doğal ve çevre dostu ürünlerin üretiminin yanı sıra  pazarlamasını da sağlayarak balık avını verimli hale getiren girişim, şirket paylarının %10’nu yatırımcılara arz ederek 1 milyon 800 bin TL finansmana ulaşmayı hedefliyor. Ankara Kalkınma Ajansı ve fonbulucu Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nun toplamda 300 bin TL eş finansman  modeliyle yatırım yapma kararı aldığı turun başlama tarihi olan 26 Eylül Pazartesi saat 10.00 itibari ile 25 iş günü içerisinde EFT veya kredi Kartı ile yapılan yatırımlarda yatırımcılara %25 fazladan pay veriliyor. 

Verimi artırarak pazarı büyütme hedefinde 

Mr. Fish Cake ürünleri hakkında bilgi veren Mr. Fish Cake Kurucu Ortağı ve CEO’su Mehmet Mustafa Doğan, “Av balıkçılığı insanlığın en eski faaliyetlerinden biri olarak nitelendirilebilir ve okyanuslarda, denizlerde, iç sularda yaşayan canlıların belirli dönemlerde, çeşitli tekniklerle yakalanmasını kapsar. Mr. Fish Cake yemleri; sportif amatör olta balıkçılarının kolaylıkla ve yüksek verimlilikle balık yakalamaları için uzun yıllara dayalı deneyim ve Ar-Ge faaliyetleri sonucu üretilmiştir. Ürünlerimiz tatlı ve tuzlu sularda balıkların duyargalarına göre özel formüller ile geliştirilmiş olup, farklı renklerde çekici kokulara sahiptir. Çocuk, genç yaşlı, kadın, erkek herkesin rahatlıkla kancalara takabileceği doğal temelli yemlerimizin  atık madde üretimi ise son derece sınırlıdır. Mr. Fish Cake olarak öncelikli hedefimiz, su avı ürünlerimiz ile kıyıdan ve teknelerden balık tutulmasını kolaylaştırmaktır” dedi.  

Kendi formül ve üretim tesislerine sahip olan Mr. Fish Cake, amatör ve profesyonel olta balıkçılığının hızla ilerleyen teknolojiye adaptasyonunu sağlamak yönünde de çalışmalarını sürdürüyor. Girişim şirketinin geliştirme aşamasında olduğu akıllı harita entegrasyonlu mobil uygulama; balıkçıların yeni ve güncel balık avlama noktalarını bulmalarına, diğer balıkçıların hangi yemi kullanarak nerede balık yakaladığını görmelerine ve doğru ekipman edinmelerine destek olarak  av verimliliğini optimize edecek. Mr. Fish Cake, 2023 yılı ikinci yarısından sonra da başta Akdeniz ülkeleri olmak üzere ihracat pazarlarında da aktif olacak.

Yorum Yap

Sosyal Medyada En Çok Bu Hashtag'lerle Arandık!