Marinturk - Göcek Eclusive

Marina, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Göcek merkezine 10 dakika uzaklıkta Poruklu Koyu'nda bulunuyor. Uluslararası Dalaman Havaalanı'na ise 20 dakika mesafede.Göcek beldesinin sahip olduğu tek doğal kumsal bu koyda bulunuyor.

18 metre ve üzeri yatları misafir etmek için kurulan marina, bu alanda mevcut olan ihtiyacı karşılıyor. Göcek'in en korunaklı alanı olan marina iç koy olması nedeniyle yatların bağlanmasına son derece elverişli. Konforlu ve bir o kadar teknolojik yenilikler dikkate alınarak imal edilmiş olan yüzer iskelelerde 18 metre ve üzeri yatlara çağdaş işletme normları doğrultusunda hizmet veriliyor.

 

 

Yat sahipleri bağlı oldukları süre boyunca, yüzer iskele üzerinde özel olarak tasarlanıp, imal edilmiş ve üstü kapatılmış olan, sadece kendilerinin kullanabilecekleri “yüzer veranda”larında da vakit geçirebiliyor ve  deniz üzerinde yer alan “cafe-bistro” ünitelerinden yararlanıyorlar.

 

Aynı işletme bünyesinde yer alan “Marintürk Göcek Village Port” çekek alanında, yat sahiplerinin talepleri doğrultusunda, gerekli olan her türlü kara park, çekme-atma hizmeti kendilerine sunuluyor. Yatların, ihtiyaç duydukları bakım onarım işleri ise tecrübeli ve seçkin taşeron firmalar tarafından yine çekek alanında karşılanıyor.

 

Her türlü iletişim ve ulaşım olanaklarının sağlandığı marina "exclusive" kelimesinin hayata geçirildiği bir servis ve hizmet anlayışı içinde deneyimli kadrosuyla daima yanınızda...

 

Yorum Yap

Sosyal Medyada En Çok Bu Hashtag'lerle Arandık!