“Toroslar’dan Akdeniz’e” Projesiyle 400 Öğrenciyi Limanda Ağırladı

QTerminals Antalya, Deniz Ticaret Odası (DTO) işbirliğinde hayata geçirilen “Toroslardan Akdeniz’e” projesi kapsamında Antalya’daki çeşitli okullardan öğrencileri ağırladı. QTerminals Antalya, limanı ziyaret eden yaklaşık 400 öğrenciyi denizcilik sektörü hakkında bilgilendirirken, onların sektöre ilişkin sorularını yanıtladı.

QTerminals Antalya ve DTO işbirliğinde hayata geçirilen “Toroslar’dan Akdeniz’e” projesi kapsamında Antalya’daki 12 okuldan toplam 367 öğrenci ve 24 öğretmen limanda ağırlandı. Proje kapsamında QTerminals Antalya yöneticileri, 367 öğrenciye; denizcilik ve limanın günlük rutin işleri konusunda eğitici ve öğretici bilgiler verdi, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

“Toroslar’dan Akdeniz’e” projesi kapsamında QTerminals Antalya Limanı’nı; Aksu Boztepe Ortaokulu, Aksu Hacıaliler Ortaokulu, Döşemealtı Osman Ali Cingöz Ortaokulu, Döşemealtı Yukarı Karaman Perge Rotary Ortaokulu, Kepez 100. Yıl Ortaokulu, Kepez Başköy Ortaokulu, Kepez Ersoy Ortaokulu, Kepez Göçerler Ortaokulu, Kepez Hüseyin Ak Ortaokulu, Kepez Ortaokulu, Kepez Süleyman Demirel Ortaokulu ve Kepez Varsak Şelale Ortaokulu’ndan öğrenciler ziyaret etti.

QTerminals Antalya Limanı’nda öğrenciler dolu dolu bir gün geçirdi

QTerminals Antalya yöneticileri, öğrencileri QTerminals Antalya Limanı’nın özellikleri ve limanda gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirdi. Konteyner işlemlerini ekranlar üzerinden canlı olarak gösteren ve sistem üzerinden anlatan QTerminals Antalya yöneticileri, öğrencilere sahada uygulamalı eğitim de verdi. Yük gemileri, konteyner ve elleçlemelerle ilgili bilgi verilen öğrencilere daha sonra Başarı Sertifikası, Nutuk ve Atatürklü set hediye edildi. Toplam 12 okuldan 367 öğrenci ve 24 öğretmenin ağırlandığı Toroslar’dan Akdeniz’e projesi öğrencilerin ziyaretiyle tamamlandı.

Yorum Yap