2024 Türkiye Optimist Takım Şampiyonu İstanbul Yelken Spor Kulübü

21 – 25 Ağustos tarihleri arasında Haliç, İstanbul’da düzenlenen Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Merkezi ile Haliç Yelken ve Kürek Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen 2024 Türkiye Optimist Takım Şampiyonası sona erdi.  

Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene; İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, İstanbul Spor Hizmetleri Müdürü Seyda Dursun, Türkiye Yelken Federasyonu Yönetim Kurulu Üyelerimizden Melih Dilikoğlu ile Aydın Orhan, Haliç Yelken ve Kürek Spor Kulübü Başkanı Hasan Morgil, sporcular, antrenörler, yelken hakemleri ve sporcu aileleri katılım gösterdi.

 Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Merkezi ile Haliç Yelken ve Kürek Spor Kulübü’nde düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi. 

 2024 Türkiye Optimist Takım Şampiyonu İstanbul Yelken Spor Kulübü (Kaya Osman Üner, Yağmur Öztekin, Mehmet Erkut Budak, Melis Öztürk, Doruk Çelikel), ikincisi Yalıkavak Yelken Spor Kulübü (Ariela Rudkovskaya, Zeynep Özer, Asaf Kaan Güvenç, Ömer Yağız Çankaya, Cengiz Eren Güvenç, Ela Sever) ve üçüncüsü Fenerbahçe Spor Kulübü Doğuş Yelken Şubesi (Can Çaçur, Asrın Hepbayraktar, Elif Terece, Demir Saygın, Lale Şirin Goça) oldu. 

En Centilmen Takım özel ödülü sahibi ise 3 takımın denizde ve karada özverili davranışlarından dolayı takımların antrenörlerine takdim edildi. Fenerbahçe Spor Kulübü Doğuş Yelken Şubesi Antrenörü Sarp Kanat, Yalıkavak Yelken Spor Kulübü Antrenörü Bilgehan Can Türkmen ve İstanbul Yelken Spor Kulübü Antrenörü Furkan Özkan En Centilmen Takım Kupası’nın sahibi oldular. 

 2024 Türkiye Optimist Takım Şampiyonasına ilgi ve desteklerinden dolayı İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, ev sahipliği yapan Fatih Belediyesi Kano ve Kürek Merkezi ile Haliç Yelken ve Kürek Spor Kulübü’ne ev sahiplikleri için, emek veren Yelken Hakemlerimize, katılım gösteren A.R.M. Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü, Arkas Çeşme Yelken Spor Kulübü, B.B. Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi, Era Bodrum Yelken Spor Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü Doğuş Yelken Şubesi, Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi, İstanbul Yelken Kulübü, Tekirdağ Yelken Spor Kulübü ve Yalıkavak Yelken Kulübü'ne katılımları için teşekkür ediyor, kürsü gören takımlarımızı, antrenörlerini, kulüplerini ve ailelerini tebrik ediyoruz.

Kaynak: TYF

Yorum Yap