3. Marmara Camp & Caravan ve Doğa Sporları Fuarı

Marinturk Pendik Marina’nın (İstanbul City Port) ev sahipliğinde düzenlenen ‘’3. Marmara Camp & Caravan ve Doğa Sporları Fuarı’’ 21 Eylül 2022 tarihinde açıldı. 25 Eylül 2022 Pazar günü dahil fuar doğa tutkunları tarafından gezilebilir.

 

Fuardan bir görünüm

Geri planda Marinturk Marina Pendik çekek sahası ve İstanbul’daki tekneleri karaya alan en büyük gezer vinç.

 

Fotoğrafın sol tarafında doğa tutkunlarının çetin arazi şartlarında kullanabilecekleri araçlar… Geri planda Marinturk çekek sahasında bulunan büyük tonajlı pruva ve grandi direğine sahip olan yelkenli.

 

Fuar alanında Marinturk çekek sahasının kenarında yer alan içinde her türlü konforu bulunan  minibüsler… Geri planda 52 fit boyundaki katamaran yelkenli.

 

Marinturk marina çekek sahasına yakın noktada bulunan her zevke uygun karavanlar… Geri planda çekek sahasında bakımı yapılan bir motoryat.

 

Fuar alanından başka bir köşe

Karavanın üzerinde özel sistem ile yapılmış yaşam alanı bulunuyor.

 

Fuarı gezdikten sonra ilk başta günün yorgunluğunu atmak için Marinturk Marina’nın avm’sinde bulunan restoranlarda yemek yiyebilir ve YILDIZ HOLDİNG kuruluşu olan BİZİM TOPTAN MARKET’te ekonomik fiyatlarla alışveriş yapabilirsiniz. Bu süre zarfında aracınızı avm’nin altında bulunan otoparka park edebilirsiniz.

 

Fuardaki en ilginç ürün Doğansan Makina standında ki yerli üretim olan pelet sobası.

Ev kullanım alanları, kış bahçeleri, ofis alanları, bahçe alanları ve villalarda kullanılan özel üretilmiş pelet ile çalışan iç ve dış ortam sobası.

Özellikleri; seramik cam (ısıya dayanıklı), elektriksiz, yakıt tankı 900kg, 2.5mm sactan imalat edilmiş, otomatik yüklemeli, 60m2 ısıtma alanı kapasiteli, 8mm pelet ürün kullanımı, 10kg ağırlığında.

 

Elektriksiz pelet sobası

Özellikleri; yanmaz boya, ısıya dayanıklı 3 adet seramik cam, yakıt tankı kapasitesi 10kg, 2.5mm sactan imal edilmiş, otomatik yüklemeli, 70m2 ısıtma alan kapasitesi, baca sistemi standart  ölçülere uygulanabilir. 50 kg ağırlığındadır. Kış bahçeleri, ofisler ve ev ortamında kullanılabilir. Bu ürünler Karabük’te imal edilmektedir.

 

Fuar alanı giriş bölümü ve İstanbul’da bulunan en büyük YILDIZ HOLDİNG kuruluşu olan BİZİM TOPTAN SATIŞ BİNASI.

 

Haber - Fotoğraflar: Özge Durmuş

Genel Yayın Yönetmen Yrd.

Grafik: Doruk Ajans / Yelkencinin Gazetesi Kuruluşu

Yorum Yap