8. Uluslararası Süleymanpaşa Cup Optimist Kupası Yelken Yarışları Açılış Töreni ile Başladı

Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü ev sahipliğinde sekizincisi gerçekleştirilen Uluslararası Süleymanpaşa Cup Optimist Kupası Yelken Yarışları’nın açılış töreni gerçekleştirildi.

Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü destekleri ve Süleymanpaşa Belediyesi ev sahipliğinde, Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü tesislerinde gerçekleşen 01- 05 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Uluslararası Süleymanpaşa cup Optimist Kupası Yelken Yarışlarına 9 ülkeden 29 Yelken Kulübü ve 185 Yelken sporcusu katılıyor.

Tekirdağ Rumeli iskelesinde Gerçekleşen açılış törenine; Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Federasyon Başkanımız Özlem Akdurak, Başkan Yardımcımız Hakan Yenigün ve TYF Genel Koordinatörümüz Fulya Tüfenkçioğlu katıldı.

Başkan Akdurak, konuşmasında sporcuların Tekirdağ'da büyük bir heyecanla buluştuklarını belirterek, her geldiğimizde bizlere ev sahipliği yapmak için mükemmel hazırlıklar yapan Süleymanpaşa Belediyesi’ne ve Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü’ne teşekkürlerini iletti.

Açılış töreninde, Kuzey Makedonya takımı Başkan Akdurak'a çiçek takdim ederken, yarışmaya katılan kulüp liderleri ve hakemlere Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar tarafından plaketler verildi.

Konuşmaların ardından, 8. Uluslararası Süleymanpaşa Optimist Kupası Yelken Yarışları flaması, törensel bir sesli işaret eşliğinde göndere çekildi.

Kaynak: TYF

Yorum Yap