Altınbaş Üniversitesi Yelken Kulübü

Altınbaş Üniversitesi Yelken Kulübü olarak, denizlerin özgürlüğünü ve heyecanını yelkenlerimizde hissediyoruz. Takım olarak aramızdaki kimya ile titizlikle kurduğumuz uyumla, yeni bir heyecanla yelkenlerimizi doldurup, üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmeye hazırız.

Yelken sporunda adımızı duyurmanın heyecanı içinde, birlikte çalışma ruhumuzla birbirimize güveniyor, birlikte öğreniyor ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Yarışlara hazırlanırken birbirimizi motive ederek, her birimizin güçlü yanlarını destekleyerek denizlerin sınırlarını zorluyoruz.

Başta kaptanımız Hasret Can Ünek olmak üzere kulüp başkanımız Emre Ünal kulübümüzü en iyi şekilde öğrencilerin yelken ile tanışmasını organize ederken takım kaptanımız Emirhan Kalkan ve üyeleri Mehmet Onur Armut, Melike Doğan, İlayda Gürer, Mercan Pelin Ercan, Ferit Erdem Yılmaz, Fatih Atik, Hakan Özgür ve Mohammed Jamal ödüllerden ödüllere koşuyor.

Biz Altınbaş Üniversitesi Yelken Kulübü, sadece bir spor takımı değil aynı zamanda bir aileyiz. Zorluklarla dolu yarışlarda birlikte çalışmanın gücünü hissediyor ve her birimiz karakterimizin şekillenmesinde denizlerin öğretilerinden ilham alıyoruz.

Altınbaş Üniversitesi'nin renklerini ve değerlerini gururla temsil ederken rüzgarın ruhunu taşıyan yelkenlerimizle yeni zaferlere doğru ilerliyoruz. Bu heyecan verici yolculukta her anını birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ayrıca sadece üniversite ortamında tanıştığımız yelken sporunda üniversitemizin sağladığı koşullar sayesinde başarılar kazanıyoruz. Sadece okul hayatımızda değil, hayatımızın diğer döneminde de Altınbaş Üniversitesi her zaman yanımızda. Bize bu imkanları sağlayan Altınbaş Üniversitesi’ne ne kadar çok teşekkür etsek az. Her zaman desteklerini hissediyoruz.

Sizlerle birlikte Altınbaş Üniversitesi Yelken Kulübü olarak rüzgarın özgürlüğünü hissederek yeni zaferlere doğru ilerlemeye devam ediyoruz.

 

Yazı ve Fotoğraflar: Altınbaş Üniversitesi Yelken Külübü

Yayına Hazırlayan: Doruk Ajans / Yelkencinin Gazetesi Kuruluşudur.

Yorum Yap