Boat Show 2022

Yılın Son Fuarı

16. Uluslararası Deniz Araçları Ekipmanları ve Aksesurları Fuarı - CNR Avrasya Boat Show bugün ziyaretçilere açıldı. Fuar 24 Aralık 2022 tarihine kadar Yeşilköy’de ziyaretçilerini bekliyor. 

 

Fuar izlenimlerimizden;

Baran Makine Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. fuardaki standında dünyaca ünlü ANTAL ürünlerini sunuyordu. Ürünleri kısaca özetlersek; yelken vinçleri, Bule Wave liftin ve norsmenler, ana yelken arabaları, bamar cenova yelken sarma sistemleri, hi low reefer marka ana yelken sarma sistemleri (ana yelken bumbasının içine sarılan) bulunuyor.

 

Özellikle yelkencilerin, tekne inşaacılarının Baran Makine Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti. standını mutlaka ziyaret etmelerini öneriyoruz.

 

Baran Makine Sanayi ve Dış Ticaret Ltd. Şti.

Dr. Esat Işık Caddesi

Uge Apartmanı No:74 D:2 
Kadıkoy / İstanbul

Tel: 0216 349 90 24

http://www.baran-group.com

 

Dikkatimizi çeken diğer standa gelince;

Denizciler Dayanışma Derneği DAK-SAR standı. Fuarda DAK-SAR yöneticilerinden (E.) Dz. Kıdemli Albay Turgay Aytaç bizleri karşıladı. Kısa sohbetimizde 7-24 DAK-SAR’ın denizcilerin yardımına koşmak için hazır olduğunu, DAK-SAR gönüllülerinin telefon ve telsiz başında olduklarını, DAK-SAR’a ait kurtarma botlarının her an harekata hazır olduğunu ifade etti. 

DAK-SAR

7/24 Telefon ve Telsiz Başındayız!

Fenerbahçe Mahallesi, Münir Nurettin Selçuk Cad. 17, 34726 Kadıköy/İstanbul

Tel: 0216 330 23 71 - 0216 330 23 72

 

Yayına Hazırlayan: Doruk Ajans / Yelkencinin Gazetesi Kuruluşu

Yorum Yap