Her Derde Katlanan

Yelkenlilere, offshore teknelere, motoryatlara, mega yatlara, gulet, kech, tırhandil, hizmet teknelerine, römorkörlere, büyük ve küçük tonajlı balıkçı gemilerine, her tip deniz aracına uygun katlanır bisiklet.

Özelliklerine gelirsek;

7 vitesli, bol yedek parça, solasa uygun renkte, yükselir sele, yükselir gidon, arka sele ve çamurluklar mevcut.

Teknede taşınırken katlanabilir olması nedeniyle az yer kapladığı için bulunduğunuz marina, liman veya barınakta sizin için ulaşımda büyük kolaylık sağlayacaktır. Fiyatı emsallerine göre oldukça uygun.

ÖZAKTAÇ A.Ş sizler için üretti. Tekne sahiplerine öneriyoruz. Bu bisiklete sahip olmak isteyenlerin bütçesi sarsılmayacak. Ayrıca apartmanda yaşayanlar için de güzel bir alternatif. Bisikleti koymak için yer aramanıza gerek olmayacak. Hafif olması da büyük avantaj. Bisiklete binmek isteyen fakat ‘’Yerim yok. Nereye koyacağım?’’ diyenlere ya da bisiklet hırsızlarından korunmak isteyenlere çözüm olacak. Evinizin balkonuna ya da balkonunuz yoksa şayet evinizin bir köşesine rahatça koyabilirsiniz.

Sadece çocuklar değil herkes bisiklete binmeyi sever. Sizlerde bir bisikletim olsun diyorsanız aşağıda belirttiğimiz telefondan firmaya ulaşabilirsiniz.

 

Özaktaç İç ve Dış Ticaret A.Ş

Osmangazi Mah. Battalgazi Cad. No: 31

Sancaktepe / İstanbul

Tel: 0216 561 19 88

 

Firmanın internet sitesine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

www. gokidy.com

 

Haber: Doruk Ajans / Yelkencinin Gazetesi Kuruluşu

Yorum Yap