Önemli Şahsiyetim Benim

Yaşı otuz beşin üstünde olanlar ve benim gibi yetmişe yakın olanlar VİTAMİN grubunu bilirler. Hatırladığım kadarıyla grup ilk başladığında kasetleri elden ele satılırdı.

 

Bir parçalarını hiç unutmadım. Adı İsmail’di. Ve içinde ‘’Önemli Şahsiyetim Benim’’ diye bir söz vardı.

 

Yazıyı okumaya başlamadan önce aşağıdaki link’e lütfen tıklayınız. Özellikle parçanın son dakikalarını dikkatlice dinleyiniz.

 

 

Müzik grubu başarılı bir şekilde ilerlerlerken üyelerinden Gökhan SEMİZ maalesef trafik kazasında vefat etti ve bu olaydan sonra grup dağıldı. Vefat eden Gökhan SEMİZ’in gruba çok büyük katkısı vardı. Mekanı cennet olsun.

 

Niçin bu yazının ismi ‘’Önemli Şahsiyetim Benim?’’

 

Telefonumda ki kayıtlı bazı kişilere whatsapp’tan bir şey gönderdiğim zaman iki gün mesaj duruyor, bakıyorum hala okunmamış gönderdiklerim. Sonradan öğreniyorum ki okuyorlarmış. Biz tabii anlamıyoruz. Çünkü whatsapp’ta mavi çizgi görmüyordum. Okunup okunmadığını anlamak için mesajı sola kaydırmamız ya da yazının üzerine gidip bilgi kısmına basmamız gerekiyormuş. Bunları da öğrendik. İşin yoksa uğraş, dur. Hatta özel olarak telefonla arayıp mesaja bakmasını istediğim kişiler oluyordu. Aldığım cevap ‘’Okudum.’’ Okuduysan neden cevap yazmıyorsun ÖNEMLİ ŞAHSİYETİM BENİM.......................!!!!!!!

 

Telefonumda yine kayıtlı, önde gelen iş insanlarına gönderdiğim zaman bir süre sonra okuyorlar ve okuduğu anlaşılıyor. Okuduğu anlaşılmayanlar, siz onlardan çok mu büyüksünüz? Size gönderdiklerimizin okunup okunmadığını anlamadığımız zaman kendimizin enayi yerine konulduğunu hissediyoruz. Onun için sizlere  bu yazının başlığını armağan ediyorum.

 

ÖNEMLİ ŞAHSİYETİM BENİM…

 

Hadi, mesaj bilginizi gizlemeye devam edin. Hatta gizlinin de gizlisi varmış. Onu da yakın zamanda öğrendim. Bakalım daha neler öğreneceğiz!

 

Bir taraftan da MFÖ’nün şarkısı aklıma geliyor.

 

SEN NEYMİŞSİN BE ABİ!....

 

Farz edelim ki hayati önem taşıyan bir durum var. ÖNEMLİ ŞAHSİYETİM BENİM’e bir mesaj yazdım. Nereden anlayacağım okuduğunu? Demek ki önemli bir durumda ÖNEMLİ ŞAHSİYETİM BENİM’i aramayacağım.

 

Söyleyecek çok şey var ama neyse…

Benzer Yazılar

Bu yazıya benzer içerik bulunamadı.

Yorum Yap

Sosyal Medyada En Çok Bu Hashtag'lerle Arandık!