Palmarina / Bodrum'da Yacht Show Eurasia Başladı

Palmarina / Bodrum

 

Palmarina Genel Müdürü Akbulut KAHRAMAN açılış konuşmasını yaparken
 

 
Denizcilik sektöründe ciddi atılımlar gerçekleştiren Viaport Marina ve fuarcılık sektöründe gittikçe yükselen bir başarı yakalayan Via Fuarcılık tarafından ilki Mayıs 2016'da düzenlenen Yacht Show Eurasia Fuarı serisini 14 - 18 Haziran 2017 tarihleri arasında Bodrum Palmarina'da bugün görkemli bir açılışla gerçekleştirdi. 100'ü aşkın firmanın katılım gösterdiği fuarda 180'den fazla tekne sergileniyor.
 

Fuar alanındaki VIAPORT Standı
 

Tasarım tekne siparişi dönemini kaçırmış ama yaza girerken hayaline en yakın tasarıma sahip tekneyi satın almak isteyenlere ve teknesini yenilemek, değiştirmek için fırsat arayanlara fırsat sunacak olan  Yacht Show Eurosia yerli ve yabancı yüzlerce markayı bir araya getirdi.

Motoryat, yelkenli, sürat teknesi, deniz ekipmanları, charter firmaları, broker firmaları, jetski, motorlar, bot, sektör dergileri, tekstil ürünleri ve hediyelik ürünlerin sergilendiği fuar 10.000 metrekarelik alanda mega yatlarla iç içe interaktif bir duruş sergiliyor.
 
 
Fuarda ilgi çeken standlardan birisi de şüphesiz Denizeskisi adıyla yer alan  denizciliğe ait her türlü hediyelik eşyayı bulabileceğiniz muhteşem bir stand. Dalgıç başlığından pusulalara, çanlardan dürbünlere, fenerlerden dümenlere kadar oldukça geniş bir yelpazeye sahip.
 
Fuarın yer aldığı Palmarina 620 yat kapasitesi, 140 yata kadar hizmet verebilen çekek  yeri ile göz dolduruyor. Sadece marina kapasitesinin büyüklüğü ile değil hotel, spa, alışveriş  merkezi, plaj ve yüzme havuzu, spor imkanları ile deniz turizmi sektöründe çok önemli bir görev üstlendiğini hissettiriyor.
 
 
 
Viaport Marina Müdürü Mehmet TUNÇ Tuzla / İstanbul'da sürdürdükleri faaliyetlerin 2017 deniz turizmi sezonunun başlangıcında Bodrum'da Palmarina ile işbirliği içinde devam ettirilmesinin denizcilik sektörü açısından önemli bir atılım olduğunu söyledi.

Palmarina Genel Müdürü Akbulut KAHRAMAN sektördeki yerlerinin ve imkanlarının farkında olduklarını, bu kapasiteyi en mükemmel şekilde işletme ve hizmet verme gayreti içinde olduklarını bildirdi. Kapasite ve imkanları ile Türkiye'nin en güzide yerine, Bodrum'a konuşlanmış olmalarının sadece ülkemiz için değil dünya turizmi açısından da önemli bir fırsat olduğunu, görevi devraldıkları andan itibaren bu bilinci daima canlı tutmak istediklerini belirten Akbulut KAHRAMAN fuar alanının halkımıza da açık olduğunu, 15000 kişilik bir ziyaretçi akını için Palmarina personelinin her türlü hazırlıkları tamamladığını bildirdi. Fuarı gezmek isteyenler 16:00 ile 23:00 arasında fuar alanını ziyaret edebilirler.
 

Palmarina Genel Müdürü Akbulut KAHRAMAN ve VIA FUARCILIK A.Ş/Fuarlar Direktörü Dilek KARADUMAN'ı  kutlar, başarılarının devamını dileriz.  
 
 

Bilgi için: Electra İletişim - (0212) 662 55 35
Tülay Alpaslan : 0532 263 20 66 

Benzer Yazılar

Bu yazıya benzer içerik bulunamadı.

Yorum Yap