Yelkenlilerin Rüzgârlar Tiyatrosu’ndaki Dansı Başlıyor

Bilyoner, en iyi yelkencilerin mücadele edeceği 23. Bosphorus Cup ile iş birliği yapıyor.

İstanbul Boğazını rengârenk yelkenlilerle süsleyecek olan 23. Bosphorus Cup, 19-22 Eylül 2024 tarihlerinde düzenlenecek. Bu yıl “Rüzgarlar Tiyatrosu” temasıyla yapılacak organizasyonun partnerleri arasında, sporun farklı renklerine yaptığı yatırımlarla bilinen Bilyoner de bulunuyor.

Sporda eğlencenin ilk adresi Bilyoner, her yıl yüzlerce denizciyi İstanbul'da ağırlayanBosphorus Cup’a “Senior Partner” olarak sponsor oldu. İş birliği kapsamında 19-22 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 23. Bosphorus Cup’ta yarışacak yelkenlilerden biri, Bilyoner’in desteğiyle mücadele edecek.

Dünyadaki en önemli yelken yarışlarından biri olan Bosphorus Cup, özellikle Boğaz Yarışı etabı ile eşsiz bir konumda bulunuyor. Yelken sporunun heyecanını yaşatmanın yanı sıra İstanbul’un coğrafi ve tarihi güzelliklerinin de tanıtılmasına aracılık eden Bosphorus Cup, tamamen rüzgâr gücüyle ilerleyen teknelerle Boğaz'ı kirletmeyen sürdürülebilir bir etkinlik olarak konumlandırılıyor.

Dünyadaki yelken severlerin takvimine giren bir etkinlik haline gelen Bosphorus Cup'ın, bir yarışma olmanın ötesinde Türkiye'nin ve İstanbul'un marka değerine de katkı sağlaması hedefleniyor. Bu yıl “Rüzgârlar Tiyatrosu” mottosuyla yapılan 23. Bosphorus Cup’ta; yarışmacılar, dünyanın farklı ülkelerinden gelen katılımcılar ve seyirciler yelken tutkusuyla bir araya geliyor.

Bilyoner, etkinliğe partner olmakla beraber Bosphorus Cup ekibi ve diğer sponsorlarla birlikte 21 Eylül Cumartesi günü Çırağan’da gerçekleştirilecek olan Watch Party’de de yer alacak.

İstanbullular 21 Eylül'de yapılacak Boğaz yarışlarını; Ortaköy Meydanı, Arnavutköy Akıntı Burnu, Aşiyan, Göksu gibi noktalardan takip edebilecek.

En iyi yelkencilerin, zorluk derecesi yüksek yarışlarda kıran kırana mücadele edeceği Bosphorus Cup’ın programı ise şöyle olacak: 

19 Eylül: Antrenman Yarışları (Kalamış)

20 Eylül: Resmi Yarışlar 1. Gün (Kalamış)

21 Eylül: İstanbul Boğaz Yarışı

22 Eylül: Kapanış Yarışları (Kalamış) ve Kupa Töreni (Celebration Village - Kalamış)


Bilyoner Hakkında:

Bilyoner, 2004 yılında Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile imzalanan anlaşmalar doğrultusunda, Türkiye’nin ilk yasal online spor ve şans oyunları platformu olarak kuruldu. Hitay Holding şirketlerinden Tek Elektronik ve Intralot’un eşit hisse sahibi olduğu Bilyoner, 18 yıldır iddaa ve Spor Toto oyunlarının oynatma hakkını elinde bulunduruyor.

Sporda eğlencenin ilk adresi, Türk sporunun gelişimine katkı sağlamak için 2015-2018 yılları arasında Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi isim sponsorluğu, 2015 – 2019 yılları arasında Türkiye Erkekler Basketbol Süper Ligi'nin sponsorluğu, 2018 – 2019 ve 2019-2020 sezonlarında Türkiye Erkekler ve Kadınlar Basketbol Milli Takımları sponsorluğu, 2018 – 2019 ve 2019-2020 sezonlarında Galatasaray Spor Kulübü’nün Futbol ve Erkek Basketbol Takımlarının ana sponsorluğu ile Türk sporuna destek vermiştir. Bilyoner, Galatasaray Futbol ve Basketbol Takımları ile sponsorluk anlaşmasını 2023-2024 sezonu için yenileyerek spor dünyasıyla güçlü ortaklığını pekiştirmiştir. Bilyoner bunların yanı sıra Türk sporunun paydaşları ile duygu bağını güçlendirmek için spor basınının emekçilerini bünyesinde bulunduran Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin sponsorluğunu 2019-2020 sezonundan bu yana üstlenmeye devam etmektedir.

Türk sporunun gelişimine katkı sağlamak amacıyla sponsorluklarını sürdüren Bilyoner, 2019-2020 sezonu itibarıyla Anadolu Efes Spor Kulübü’nün resmi sponsoru olmuş; 5 sezondur ilklerin takımı Anadolu Efes ile sporda eğlencenin ilk adresi Bilyoner’in ortaklığı devam etmektedir.

Halısahaların Şampiyonlar Ligi olarak da nitelendirilen, amatör ruhun sahada rekabete dönüştüğü Bilyoner Rakipbul Ligi’ne Bilyoner’in desteği 5 sezondur sürmektedir.

Yorum Yap