''Sandalyeni Kap da Gel''

Ankara Yelken Kulübü, Mogan’daki tesislerinde “sandalyeni kap da gel” sloganıyla açık hava sineması keyfi sunmaya hazırlanıyor. Yaz mevsimini geride bırakırken, eylül ayıyla birlikte Ankara’da hava sıcaklıkları düşüyor ve sonbaharı karşılıyoruz.

Denize kıyısı olmayan bu şehirdeki yelkenciler, yeni mevsimi karşılamak amacıyla bir araya gelecek. Hem spor yapma hem de sosyalleşme imkanı sunan Ankara Yelken Kulübü, başkentin en aktif sivil toplum kuruluşları arasında yer alıyor.

Rüzgar ve dalgalara gönül veren yelkenciler, bozkırın ortasındaki Mogan Gölü kıyısında, kendilerine yuva edindikleri bu alanda bayraklarını dalgalandırıyorlar. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde deneyimli ya da deneyimsiz tüm kadınlara ücretsiz yelken imkanı sunan kulüp, özel günleri ve mevsim değişimlerini Ankaralılarla bir araya gelmek için bir fırsata dönüştürüyor.

2000 yılından bu yana başkentin sosyal hayatına renk katan kulüp, 350 lisanslı sporcusuyla, onların aileleri ve tüm Ankaralılarla büyük bir topluluk oluşturmuş durumda. Denize olan tutkularıyla yelkenciler, mavinin ve her yönden esen rüzgarların peşindeler. Bu tutkularını Ankaralılarla paylaşmak için bir araya geliyorlar ve eşsiz bir manzara eşliğinde, Ankara’nın serin eylül akşamında, açık hava sinemasının tadını çıkarmaya davet ediyorlar.

Sandalyesini alıp gelen herkese açık ve ücretsiz olacak bu etkinlikte, Ankara Yelken Kulübü, güzel bir film eşliğinde keyifli bir akşam vaat ediyor. Açık hava sineması 13 Eylül Cuma günü (yarın) saat 19.30’da başlayacak.


Haber: Cansın Kaya / Ankara Yelken Kulübü

Yayına Hazırlayan: Doruk Ajans / Yelkencinin Gazetesi Kuruluşudur.

Yorum Yap