2024 TYF Para-Yelken Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

2024 TYF Para-Yelken Türkiye Şampiyonası, MSB Deniz Kuvvetleri Kuzey Deniz Saha Komutanlığı’na ait Karadeniz Ereğli Bölge Komutanlığı Su Sporları Merkezi’nde tamamlandı. 

05 – 08 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye Şampiyonası’nda para-yelken sporcularından Hansa 303 Erkekler kategorisinde; Yiğit Efe Yıldırım (Zonguldak Ferdi) Türkiye Şampiyonu, İbrahim Kalay (Mersin Yelken Yat ve Su Sporları Kulübü) ikinci, Furkan Erçin (Zonguldak Ferdi) üçüncü olarak tamamladı.

Hansa 303 Kadınlar kategorisinde ise, Büşra Nur Çelik (Zonguldak Ferdi) Türkiye Şampiyonu, Miray Ulaş (Fenerbahçe Spor Kulübü Yelken Şubesi) 2. lik özel ödülü ve Pantuş İlke Naz Hoş (Mersin Yelken Yat ve Su Sporları Kulübü) 3. lük özel ödülünü alarak yarışlar tamamlandı.

08 Eylül tarihinde geniş bir katılım ile düzenlenen ödül törenine Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Karadeniz Bölge Komutanı Deniz Albay Ahmet Öztürk, KDZ Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, TYF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Hakan Kütük, Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Adem Çelik, Zonguldak Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Kaleş, Yelken ve Su Sporları Kısım Amiri Por. Asb. Kd. Bçvş Turan Van’ın katılımları ile düzenlenen ödül töreninde derece elde eden sporculara ödülleri takdim edildi. 

Kaynak: TYF

Yorum Yap