Dünyaca ünlü LIGHTS & DREAMS ‘Ormanda Işık Festivali’ ilk kez Türkiye’de

Kahramanı olacağınız bir peri masalının içine girmeye hazır mısınız? 

40’dan fazla ülkede her yaş grubundan milyonlarca insana büyüleyici atmosferiyle unutulmaz anlar yaşatan LIGHTS & DREAMS “Ormanda Işık Festivali” Türkiye’deki eğlence severlerle ilk kez buluşmaya hazırlanıyor. 29 Haziran’da Turkcell Platinum Park’ta ziyaretçilerine kapılarını açacak olan festival, 30 farklı tematik alanda misafirlerini ışıkların masalsı dünyasında unutulmaz bir yolculuğa çıkarmak için gün sayıyor. 7’den 77’ye her yaş grubuna hitap eden ve ülkemize özel yazılan senaryo çerçevesinde eşsiz şov ve sahne performanslarına sahne olacak festival, Kurban Bayramı’nı İstanbul’da geçirecekler için eşsiz bir eğlence alternatifi oluyor.

 

Avrupa’da çok sayıda tematik ve animatronik festivaller organize eden Universal Park tarafından gerçekleştiren LIGHTS & DREAMS “Ormanda Işık Festivali” 29 Haziran’da fantastik bir dünyanın kapısını açmak için gün sayıyor.  Ziyaretçilerini  ormanın derinliklerindeki masal alemine götüren festival özel kurgularıyla da benzersiz deneyimler yaşatmayı amaçlıyor. Gençler, aileler, çocuklar ve eğlenmeyi seven tüm yetişkinlere hitap eden festival Türkiye’ye özel yeni ve özgün içeriğiyle de büyüleyici ışıklı dev görseller, etkileyici tüneller, interaktif temalar, oyun ve eğlence alanları, sahne performansları ve daha birçok alanıyla ayrılmayı hiç istemeyeceğiniz bir dünya sunuyor.

 

Fantastik dünyalar arasında maceradan maceraya koşacaksınız

Ormanın içinde ışıl ışıl, renkli  ve macera dolu bir dünya olan Lights And Dreams’in her köşesi sürprizlerle dolu. Lights And Dreams ülkesinin kahramanları ve temaları birer ışık enstlasyonu olarak ziyaretçileri ile buluşacak. Masal dünyasının misafirleri gezinti sırasında karşılarına çıkacak farklı ışık tünelleri sayesinde her defasında daha ilginç ve şaşırtıcı bir dünyaya geçiş yapacak.  

 

Biletler online platformlar ve festival gişesinde

Bilet fiyatı herkes için standart olarak 240 TL. Ziyaretçiler aldıkları biletle en az 2 saat harika bir vakit geçirebilecekler. Pazartesi hariç her akşam saat 20:30 ile 00:00 arasında açık olacak festivalin biletleri ise 240 TL. Biletler Passo, Biletix, Biletinal.com, iTicket gibi tüm platformlardan online alınabileceği gibi, festivalin gişesinden de temin edilebilecek. Festivalle ilgili daha detaylı bilgi almak isteyenlerin www.lightsdreams.com adresini ziyaret etmesi yeterli olacak.

Yorum Yap

Sosyal Medyada En Çok Bu Hashtag'lerle Arandık!