Gazetemizin İlk Sergisi

Marinturk ve Yelkencinin Gazetesi’nin iş birliği gerçekleştirilen ‘’Denize Davet’’ sergisi 18 Haziran 2022 tarihinde Marinturk'te açıldı.

 

Marinturk ve Yelkencinin Gazetesi'nin iş birliği ile günlerdir hazırlıkları yapılan Yelkencinin Gazetesi’nin başarılı foto muhabiri / yazarı Selahattin Bilbey'in ilk fotoğraf sergisi İstanbul / Pendik Marinturk'te açıldı.

 

Serginin açılış kokteylinde Marinturk Marinalar Genel Müdürü Fahir Çam, Yelkencinin Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni B. Hulusi Gürbüz, Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Özge Durmuş ve Yelkencinin Gazetesi foto muhabiri / yazarı Selahattin Bilbey tarafından açılış kurdelesi kesildi.

18 Haziran tarihinde açılan sergiyi ziyaretçiler canlı müzik eşliğinde gezdiler. Denizlere dikkat çekmek için gerçekleştirilen ‘’Selahattin Bilbey’in Kadrajından Deniz’’ temalı sergi 3 Temmuz akşamına kadar Marinturk'te ziyaretçilerini ağırlayacak. Sergi 10:00 ile 19:00 saatleri arasında gezilebilir.

 

Fotoğraf sergisinden elde edilecek gelir ile Deniz Temiz Derneği / Turmepa'nın projeleri desteklenmektedir.

 

Bu süreçte geceli gündüzlü çalışarak serginin gerçekleştirilmesinde büyük emeği geçen Marinturk Marina Kiralama ve Pazarlama Yöneticisi Neşe Karakolcu'ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haber: Doruk Ajans / Yelkencinin Gazetesi Kuruluşu

Yapılmış Yorumlar (1)

Oktay Özkan
20 Haziran 2022, 18:12

Tebrikler! Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim

Yorum Yap