Kuvvet Komutanlarının Haberi Var Mı?

Belki var belki de yok...

Konu ile ilgili bir önceki yazıyı okumak için alttaki link'i tıklayınız.

https://yelkenciningazetesi.com/saltanatim-var-benim-

 

Yukarıda linki bulunan yazımızda anlatılmaya çalışılan; firmanın yarışını izleyen ve refakat eden TCSG 312 (Kaan 300 sınıfı bot) ve TCG P.1208 borda numaralı Kaş isimli Tuzla sınıfı karakol botu (hücumbot) ile ilgili firma adına çok yakinen tanıdığımız kişi, yarışı izleyerek fotoğraf ve film çekmektedir. Acaba yarış esnasında yarışan teknelerden protesto çeken olursa protestoları Sahil Güvenlik botu ve hücumbot mu alacak? Bu TCG P.1208 borda numaralı karakol botunun bağlı olduğu filotilla komodorluğunun acaba bu durumdan haberi var mı? (Yoksa tarafımızdan zaten ilgili komutanlığa bilgi verilecektir.) O zaman haberleri olup olmadığından bilgimiz olacak.

 

Randevu verilen saatte Çengelköy Vapur İskelesi’nde bulunan arkadaşımız Selahattin Bilbey, Genel Yayın Yönetmen Yardımcım Özge Durmuş Hanım ile yaptığı telefon görüşmesinde ‘’Burada firma adına hiçbir yetkili yok, soru sorulabilecek ya da basın bülteni teslim alabileceğimiz kimse yok’’ dedi. Selahattin, kendi kendine söylenmeye devam etti. ''Burada çok büyük otorite boşluğu var'' dedi.

 

25.07.2022 tarihinde saat 11:52 sıralarında Deniz Ticaret Gazetesi’nde ki hafta başı yapılan toplantıda yardımcım Özge Durmuş da benimle beraber toplantıdaydı. Kendisini ilgili firmadan ısrarla aradılar. Kendisi telefona cevap veremeyince bu kez de beni İş Geliştirme ve Marka Yöneticisi olan hanımefendi üç defa beni aradı. Toplantıyı sürekli bölmemek için kendisine cevap veremedim. Sms yoluyla toplantıda olduğumu belirttim. Aynı şekilde Deniz Ticaret Gazetesi’nde yayınlanan link’i gönderdim kendisine. Çünkü Özge Hanım ile birlikte ikimiz aynı zamanda Deniz Ticaret Gazetesi’nin yönetiminde de görev yapıyoruz. Deniz Ticaret Gazetesi’ne gelince 38 yıldır yayın hayatındadır. Linkedin’de 15 binin üzerinde takipçisi vardır. Facebook hesabının birinde 5 bini dolmuş olan, ikinci facebook hesabı ise dolmak üzeredir. Twitter ve instagram hesabının takipçi rakamlarını yazmaya bile gerek görmüyoruz. Arif olan anlar…

 

Yazacaklarım şimdilik bu kadar. Gördüğünüz gibi sayfalarımızda Deniz Kuvvetleri yarışı ile alakalı bölge temsilcilerimiz akış sağladığı halde hiçbir haber yer almamaktadır.

 

Fotoğraflar: Selahattin Bilbey

Yazı: B. Hulusi Gürbüz / Genel Yayın Yönetmeni

Yayına Onaylayan: Özge Durmuş / Genel Yayın Yönetmen Yrd.

Grafik / Tasarım: Doruk Ajans / Yelkencinin Gazetesi Kuruluşu

Yorum Yap