BAUISC Spring Trophy 2022 Yarış Takvimi

 

2016 yılında kurulan genç Kulübümüzün, 2017 yılından bu yana organize ettiği BAUISC Spring Trophy değerli destekçilerimizin katkıları ve sizlerin katılımlarıyla bu yıl 6.kez start alacak!

 

Türkiye Yelken Federasyonu’na sunmuş olduğumuz Kulüp Faaliyet Programımıza (taslak) göre 6 farklı tarihte gerçekleşecek 4 etaptan oluşacak ve Yat ile Sportboat sınıflarına yönelik düzenlenecek Trofemizin ilk start düdüğü ise 26 Mart Cumartesi günü çalacak. Ardından 9-10 Nisan, 23 Nisan ve 7-8 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek yarışların yine kalabalık bir yarış filosuyla birlikte kıyasıya rekabete sahne olmasını umuyoruz.

 

2012 yılından bu yana “Yılın İlk Boğaz Yarışı” unvanına sahip BAUISC Bosphorus Sailing Cup ise, Trofenin son etabı olan 7-8 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. 7 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Boğazı’nda heyecanlı bir mücadele bizleri bekliyor olacak. Ardından 8 Mayıs Pazar günü ise Trofenin son yarışı gerçekleşecek olup, Trofe boyunca yarışan yarışçılara ödülleri takdim edilecek. Ayrıca, Trofenin döner Overall Kupası olan ve her sene kazanan ekibin bir yıl boyunca kupa dolabında sergilediği VELA Kupası da yarışlar sonunda gerçekleştirilecek ödül töreninde yeni sahibine kavuşacak.

İstanbul’da sürecek bu heyecanlı yelken mücadelesine, tüm yelkenci dostlarımızı ve büyüklerimizi davet eder, kalabalık bir yarış filosuyla birlikte kıyasıya rekabete sahne olacak bir Spring Trophy olmasını temenni ederiz.

 

Fotoğraf: Selahaattin Bilbey

Kaynak: BAUISC

Yorum Yap

Sosyal Medyada En Çok Bu Hashtag'lerle Arandık!