Türkiye Cumhuriyetinin Hanımefendileri / Anneleri

Türkiye Cumhuriyetinin Hanımefendileri / Anneleri Yabancılardan Çok Daha Güzel ve Başarılıdır.

Hanımefendiler onlar kardeşimizdir, ablamızdır, annemizdir, eşimizdir, teyzemizdir, kuzenimiz, halamızdır. Oysa hanımefendi kaptanlar, yelkenciler, sörfçüler, sanayi dalgıçları, gemi inşaat mühendisleri, iç mimarlar, mimarlar, inşaat mühendisleri, kimya mühendisleri, bilgisayar mühendisleri, orman mühendisi, zoolog, endüstri tasarımcısı, petrol mühendisi, metalurji mühendisi, çevre mühendisi, heykeltıraş, arkeolog, opera sanatçısı, ressam, tiyatro ve sinema sanatçısı, Subay, Astsubay, köy koruyucusu, emniyet mensubu, pilot, uzay mühendisi, savcı, avukat, diplomat, milletvekili, vali, reklam ve marka yöneticileri, doktorlar, diş hekimleri, eczacı, veteriner, üniversite de akademisyenler, eğitmenler, öğretmenler, spor hocaları, sosyolog, matematikçi, fizikçi, istatistikçi, analist, gazeteci, yazar, yayıncı, foto muhabiri, spiker, sigortacı, elektrikçi, stilist, kütüphaneci, lojistik, sosyal hizmetler uzmanı, din görevlileri / hafızlar, kasiyer, terzi, aşçı, kuaför, hostes, duvar ustası, cam ustası, oto tamircisi, resmi ve özel kurumlarda büro elemanı olarak, ağır vasıta şoförleri, tarlada çalışırlar, yetiştirdiği ürünü pazara satmaya götürürler, köylerde yaşayanlar büyük ve küçük baş hayvanlarla ilgilenirler, köyler de halı dokurlar, özellikle tekstil sanayisinde hanımefendiler tercih edilir,
 
 
Her branşta başarılı çalışmaları vardır. Onlar aynı zaman da çocuk büyütürler, koşturarak çocuğu kreşe götürürler, akşam iş çıkışı çocuğu kreşten alırlar, bu arada evin temizliği, yemeğini, alışverişini yaparlar, hanımefendiler evin alışverişini çocukların ihtiyaçlarını her zaman eşinin bütçesini zorlamadan dengeyi kurarak yaparlar, hatta içlerinde evin badana boyasını yapanlar olduğu gibi matkap kullananlar da vardır. Fakat iş hayatında görevlerini asla aksatmazlar başarı merdivenlerini süratle çıkarlar. Yeri geldiği vakit eşiniz hanımefendi eviniz de sizin hasta bakıcınız olur. Uzun yıllar sonra bakmışsınız ki size annenizden daha fazla bakmıştır. Örnek verirsek bir erkek 25-26 yaşında evlendiğini var sayarsak 30-35 yıl evli kaldıysa eşine annesinden daha fazla bakmıştır.

Aynı zaman da TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN HANIMEFENDİLERİ / ANNELERİ VİCDAN SAHİBİDİRLER.

Erkekler hataları üst üstte yaparlar. Hanımefendiler / Anneler birçok kez affederler. Erkekler bardağı birçok kez taşırmalarına rağmen TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN HANIMEFENDİLERİ / ANNELER yine affederler. ÇÜNKÜ ONLARA ANNELERİ ERKEKLERİ AFFETMELERİNİ ÖĞRETMİŞTİR.

Türkiye Cumhuriyeti’nin hanımefendileri / anneleri HEM FİZİK GÜZELLİĞİ HEMDE RUH GÜZELLİĞİ OLARAK YABANCILARDAN ÇOK DAHA GÜZELDİRLER.
ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.

Öksüz kalanlar öksüz büyüyenlere ALLAH SABIR VERSİN.

Evlatlarını büyütemeden vefat eden ANALARINDA MEKANI CENNET OLSUN.
              

Yorum Yap